Povilo Petrausko knyga "Infinito dienoraštis"

365 tekstai knygos
Apžvalgos

Dienos tikslas: 976 žodžiai. Parašyta: 184.

Tai – užrašinė su tekstais ir klausimais viduje.

…Čia turėtų būti išsami šios užrašinės apžvalga. Bet berašant apžvalgą mano kompiuteris išsijungė (Nes nepastebėjau išsikraunančios baterijos…) ir tekstas neišsisaugojo.

Štai labai trumpa versija:

  1. Kaip užrašinė, šis kūrinys vidutiniškas. Dideli linijuoti lapai, kietas viršelis, pats storis iš savęs – manęs asmeniškai visa tai netraukia. Mėgstu labiau languotus arba taškuotus lapus, sąsiuvinį „Moleskine” formato arba panašaus. Bet bent popierius ir spausdinimas išties kokybiška ir tvirta – ši užrašinė ilgaamžė.
  2. Kaip knyga, šis kūrinys vidutiniškas. Istorijos nėra labai išskirtinės – tai tik šiek tiek trumpų straipsnių tavo pamąstymui ir minčių įkvėpimui. Būtų visai smagu, jei būtų daugiau klausimų, nelyg „Dėkingumo dienoraštyje”.

Sau šios užrašinės nepirkčiau. Kitam padovanočiau, nes kaip dovana, ypač niekada dienoraščio nerašančiam, tai tobula. Tai toks „basic”, paprastas, produktas, kur yra pagrindas tavo darbui.

Bet būna ir išskirtiniau. Pavyzdžiui autoriaus Povilo Petrausko mokymai – jo žinios gilios ir mane bais žavinčios! Tik paversti į dienoraštį šiek tiek nepavyko…

Eh,
Debesyla

Parašykite komentarą

Palikite komentarą. Anonimiškai.