Baladė džiaugsmui VIII: Apie rastą siuntinį.

baladė džiaugsmui meilė
Laiškai

Scena: Šis eksperimentinis laiškas buvo rašytas kaip papildoma dalis kitam, ilgesniam, laiškui. Pelėdų paštas – tai paštas, pagal mūsų sugalvotą paukštį pelėdą, kalbantį „burku burku“. Kodėl ne „Ū-ū“ ar panašiai, nežinau.

* * *

PRANEŠIMAS
APIE SURASTĄ SIUNTINĮ

Gerbiama [redaguota] Simona,

Leiskite man prisistatyti, esu BRK Pelėdų Pašto vyriausiasis  vadybininkas Saturnas Šiltena, atsakingas už pavėlavusius ir/ar dingusius siuntinius siųstus mūsų pašto kompanija.

Mūsų paštas praneša jums džiugią žinią – vos prieš kelias dienas atgavome pašto korespondencijas iš lėktuvo SK98Y765, skridusio 2014-tų metų Rugsėjo mėnesio 19-tą dieną maršrutu Angolos karalystė – Lietuva. Tarp lėktuvo nuolaužų, kurios buvo aptiktos apie 74 km atstumu nuo Ispanijos krantų, kartu radome bei sėkmingai išsaugojome jums skirtą siuntinį.

Labai apgailestaujame, jog dėl prieš tai minėto nelaimingo atsitikimo negalėjome jums pristatyti šio siuntinio ankščiau. Tačiau mes norėtume padaryti viską ką galime, jog jis pasiektų jus kuo greičiau.

Laiške atskleisti detalios informacijos apie šį siuntinį mes negalime, tačiau ją suteiksime vos tik jums pageidavus. Taip pat siūlome siuntinį nemokamai pristatyti tiesiai jums į namus, jei tokios sąlygos jus tenkina.

Ar pageidaujate gautį šį siuntinį? Jums reikia tik patvirtinti, jog gyvenate tuo pačiu adresu ir mes korespondenciją nedelsiant pristatysime.

Labai atsiprašome už visus nesklandumus, kilusius dėl kompanijos kaltės ir tikimės Jūsų supratingumo.

Pagarbiai,
Saturnas Šiltena

BRK Pelėdų Pašto vyriausiasis vadybininkas

Parašykite komentarą

Palikite komentarą. Anonimiškai.