Kas nors pasakykite pasauliui, kad jo laikrodis skuba

365 tekstai fikcija
Pamąstymai ir juodraščiai

Dienos tikslas: 717 žodžiai. Parašyta: 255.

Dienomis, kaip šiandien, norisi pasauliui palinkėti daug nesmagių dalykų. Norisi rėkti. Cypti. Staugti. Gulėti ant grindų. Įsivaizduoti esant Kempiniuku Plačiakelniu. Tyliai verkti. Dalintis skausmais su draugais. Skųstis savo dalia. Abejoti pasirinkimais. Gamintis daug valgyti.

Dienomis, kaip šiandien.

Dienomis, kaip šiandien, norisi susiimti už galvos. Nes ją taip skauda. Nuo kritikos. Nuo darbų. Nuo dėmesio. Nuo neatliktų darbų. Nuo idiotų darbuotojų. Nuo dar didesnių idiotų darbdavių. Nuo to ir ano.

Dienomis, kaip šiandien.

Dienomis, kaip šiandien, norisi viską mesti. Velniop tuos darbus. Atleisk, susitiksim kitą dieną. Na, gal padarysiu tai kitą savaitę. Gal kitą kartą. Gal niekada. Geriau nuveiksiu tą mažą nesvarbų darbelį.

Dienomis, kaip šiandien.

Dienomis, kaip šiandien, norisi paskirti laiką pramogoms. Patinginiauti. Nes pavargus ir persidirbus NORISI tinginiauti ir tai yra tik natūralu. Norisi nieko nedirbti, žiūrėti serialus ar susirašinėti su tau svarbiais žmonėmis.

Dienomis, kaip šiandien.

Dienomis, kaip šiandien, taip pat norisi netinginiauti. Kaip gi galima nedirbti? Reikia dirbti. Darbas svarbu. Nedirbsi, negyvensi. Reikia dirbti. Juk tai darbai. Juos reikia padaryti. Toks gyvenimas. Geriau padirbkime.

Dienomis, kaip šiandien.

Dienomis, kaip šiandien, tau sunku suprasti patį save. Ką aš čia darau? Ką turėčiau daryti? Kas aš esu? Kodėl visa tai vyksta man?

Dienomis, kaip šiandien.

Dienomis, kaip šiandien.

Dienomis, kaip šiandien.

Galėčiau kartoti tai ir kartoti. Nes dienomis, kaip šiandien, sunku galvoti. Dienomis, kaip šiandien, viskas tampa tiesiog šitaip, kaip dienomis, kaip šiandien.

Galėčiau kartoti tai ir kartoti. Bet man taip skauda galvą.

Ir prašau, kas nors pasakykite pasauliui… Kad aš dar sugrįšiu. Rytoj ryte, išsimiegojęs. Kai diena, kaip šiandien, taps diena, kaip vakar.

Šiandien,
Danielius

Parašykite komentarą

Palikite komentarą. Anonimiškai.